Bine ati venit pe site-ul PECC.ro

    In prezent firma de constructii P.E.C.C. ofera servicii profesionale complete in domeniul constructiilor:
-plecand de la ideea dumneavoastra realizam proiectarea constructiei exact asa cum va dicteaza imaginatia, avand grija sa venim cu diverse sfaturi practice: pozitionare in plan si compartimentare
-obtinem avize si autorizatii necesare demararii executiei proiectului in cel mai scurt timp posibil
-facem organizarea de santier si proiectul de management , astfel incat sa se obtina optimizarea bugetul propus si pentru a putea programa cu exactitate etapele de cheltuieli necesare unei desfasurari impecabile a lucrarilor de executie;
-structuri de rezistentadin beton armat, metalice sau mixte otel-beton
-lucrari de zidarie
-tencuieli manuale sau mecanizate si termoizolatii  cu polistiren, vata minerala sau spuma poliuretanica
-executam finisajele pana la cel mai mic detaliu
-renovam si realizam extinderi ale cladirilor existente

          In santiere folosim utilaje si echipamente de ultima generatie, cofraje ultra rapide pentru beton aparent, sisteme de planseu metalice recuperabile, sisteme de siguranta la standarde europene, sisteme de supraveghere online. Mentinem o curatenie impecabila si o ordine de invidiat pe tot parcursul lucrarilor.

         Asa cum se poate observa din lista de servicii oferite de P.E.C.C., sunt foarte multe tipuri de lucrari pentru care puteti contracta echipele noastre de profesionisti. Desigur ca o asemenea gama extinsa nu poate exista fara o experienta solida atat a muncitorilor calificati cat si a inginerilor care supravegheaza santierele. La infiintarea companiei aceasta lista era foarte scurta si nu cuprindea mai mult de 5 servicii. In prezent am ajuns la o maturitate care ne permite sa ajutam clientii indiferent de natura proiectului propus, pornind de la sfaturi practice pentru planurile clientilor, trecand prin estimarea bugetului total, achizitionarea exact a acelor materiale de constructii care sunt necesare, executia propriu-zisa si terminand cu predarea proiectului atunci cand acesta este pregatit sa intre in functiune.

         In eventualitatea in care aveti nevoie de servicii din domeniul constructiilor si acestea nu apar in aceasta sectiune vizitati sectiunea contact a acestui website si comunicati-ne detalii in acest sens. Firma de constructii P.E.C.C. impreuna cu tot personalul si colaboratorii au toata disponibilitatea si bunavointa de a-si extinde gama de servicii in masura posibilitatilor.

Stiri

16 Iunie, 2014
Un nou pod spre Ucraina: intre localitatile Sighetu Marmatiei si Solotvino se va construi un nou pod. CNADNR asteapta pana la sfarsitul lunii iulie oferte pentru studiul de fezabilitate in valoare de peste 800 000 Euro (2,95 milioane lei+TVA). Banii vin din doua surse: buget si acordare de fonduri europene. In prezent localitatile sunt legate de un pod cu o singura banda si se asteapta ca viitoarea investitie sa sporeasca competitivitatea economica a Romaniei.
www.pecc.ro