Servicii

In prezent firma de constructii P.E.C.C. ofera servicii profesionale complete in domeniul constructiilor:

plecand de la ideea dumneavoastra realizam proiectarea constructiei exact asa cum va dicteaza imaginatia, avand grija sa venim cu diverse sfaturi practice: pozitionare in plan si compartimentare
obtinem avize si autorizatii necesare demararii executiei proiectului in cel mai scurt timp posibil
facem organizarea de santier si proiectul de management , astfel incat sa se obtina optimizarea bugetul propus si pentru a putea programa cu exactitate etapele de cheltuieli necesare unei desfasurari impecabile a lucrarilor de executie;
structuri de rezistenta din beton armat, metalice sau mixte otel-beton
lucrari de zidarie
tencuieli manuale sau mecanizate si termoizolatii cu polistiren, vata minerala sau spuma poliuretanica
executam finisajele pana la cel mai mic detaliu
renovam si realizam extinderi ale cladirilor existente

Echipamente de ultima generatie

In santiere folosim utilaje si echipamente de ultima generatie, cofraje ultra rapide pentru beton aparent, sisteme de planseu metalice recuperabile, sisteme de siguranta la standarde europene, sisteme de supraveghere online. Mentinem o curatenie impecabila si o ordine de invidiat pe tot parcursul lucrarilor.

Proiectare

Asa cum se poate observa din lista de servicii oferite de P.E.C.C., sunt foarte multe tipuri de lucrari pentru care puteti contracta echipele noastre de profesionisti.

Executie

Desigur ca o asemenea gama extinsa nu poate exista fara o experienta solida atat a muncitorilor calificati cat si a inginerilor care supravegheaza santierele. La infiintarea companiei aceasta lista era foarte scurta si nu cuprindea mai mult de 5 servicii.

Constructii

In prezent am ajuns la o maturitate care ne permite sa ajutam clientii indiferent de natura proiectului propus, pornind de la sfaturi practice pentru planurile clientilor, trecand prin estimarea bugetului total, achizitionarea exact a acelor materiale de constructii care sunt necesare, executia propriu-zisa si terminand cu predarea proiectului atunci cand acesta este pregatit sa intre in functiune.

Alte Servicii

In eventualitatea in care aveti nevoie de servicii din domeniul constructiilor si acestea nu apar in aceasta sectiune vizitati sectiunea contact a acestui website si comunicati-ne detalii in acest sens. Firma de constructii P.E.C.C. impreuna cu tot personalul si colaboratorii au toata disponibilitatea si bunavointa de a-si extinde gama de servicii in masura posibilitatilor.

Call Now Button